Pääskynpesän päiväkoti on perustettu Kurjenmäen alueelle, vanhaan uusrenessanssikivitaloon, joka tarjoaa upeat puitteet päiväkotitoiminnalle.

Erilliset toimintahuoneet mahdollistavat rauhoittumisen pienryhmätoimintaan, joka on oleellinen osa päiväkodin jokapäiväistä arkeä.

Sateenkaari Kodon päiväkodeille liikunta on aivan oleellinen osa jokapäiväistä toimintaa. Pääskynpesässä on oma liikuntatila, jonka kiipeilyseinällä ja puolapuilla voi kehittää kiipeämistaitojaan. Pienet balettitanssijat voivat harjoitella balettitangolla ja myös luovaa tanssia on ohjelmassa säännöllisesti.

Seikkailua, kielisuihkua ja vuorohoitoa Vihreän Lipun -periaatteiden mukaisesti

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin ulkoilu. Meillä lapset oppivat liikkumaan ja viihtymään luonnossa. Pääskynpesän vieressä on metsä, jonne lähdetään lähes päivittäin. Kävelymatkan päässä on myös lasten suosikki Seikkailupuisto.

Päiväkodissa aloittaa sekä ruotsin että englannin kielisuihkuryhmät. Kielisuihku on kielikylvyn kevyempi muoto, jolle on ominaista laulujen, leikkien, lorujen ja jokapäiväisten fraasien oppiminen vieraalla kielellä. Tärkeimmät ymmärtämistä vaativat keskustelut käydään silti suomeksi. Kielisuihku on hyvä alku vieraaseen kieleen tutustumiseen.

Päiväkodin vuorohoitoryhmä tarjoaa sekä iltahoitoa (ma-pe) että viikonloppuhoitoa (ma-su). Aamulla ryhmään voi tulla heti kuudelta, ja päivän viimeiset hetket vietetään yhdessä rauhoittuen kymmeneen asti illalla.

Kuten kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, myös Pääskynpesässä toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti.

Päiväkoti Pääskynpesän

Päiväkoti Pääskynpesä on avoinna arkisin klo 6:30-17:00. 

Vuorohoitoryhmä on avoinna ma-su klo 6:00-22:00.

Hae päivähoitopaikkaa »

Ota yhteyttä »