Ketunpesä on 33-paikkainen päiväkoti, joka sijaitsee keskellä Turun Kastua, rauhallisella paikalla.

Ketunpesässä perinteinen pienryhmämuotoinen päiväkoti yhdistyy suureen perhemäiseen ryhmään. Näin lapsi saa parhaat puolet ison ryhmän mahdollisuuksista ja pienen ryhmän turvallisuudesta. Samalla hänellä on mahdollisuus mallioppimiseen ja kaverisuhteisiin ja silti tilaa yksityisyyteen ja omaan rauhaan. Meillä on isot tilat ja paljon pieniä leikkinurkkia!

Luontoretkiä ja ulkoilua

Ketunpesän tärkeimpänä arvona on luonto; luonnossa liikkuminen ja retkeily. Ulkoilemme paljon läheisessä metsässä ja noin kerran kuukaudessa pyrimme lähtemään koko porukalla pois päiväkodin tiloista. Tällöin kohteemme vaihtelevat Ruissalon poluista teatteriin ja taidemuseoon.

Tarjoamme myös esiopetusta!

Päiväkoti Ketunpesä tarjoaa esiopetusta Turun kaupungille ostopalveluna. Maksuttomaan esiopetukseen ovat oikeutettuja kaikki 6-vuotiaat. Sama oikeus on myös niillä 7-vuotiailla, joiden koulunkäynnin aloittamista on siirretty vuodella sekä niillä 5-vuotiailla, jotka ovat saaneet päätöksen pidennetystä oppivelvollisuudesta.

Lue lisää Turun kaupungin sivuilta »

PALAUTETTA PERHEILTÄ

"Meitä on kohdannut iso onni, että saimme lapsellemme paikan Ketunpesästä! Teette työtänne lämpimällä ja kotoisalla otteella. Osaatte keskittyä lapsiin ja heidän persooniinsa."

"Olemme huomanneet, miten lämmin ja kiireetön tunnelma välittyy koko henkilökunnasta. Kiitos, että olet ollut perheemme arjessa lapsillemme turvallinen hoitaja ja kannustava aikuinen."