Halikolo on 44-paikkainen rivitalossa sijaitseva päiväkoti Halisissa, lähellä metsiä sekä Aurajokivarren vanhoja kulttuurikohteita. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Toimimme mukavissa 4–7 lapsen pienryhmissä.

VUOROVAIKUTUSTAITOJA JA KIELEN OPPIMISTA LEIKIN, LUOVUUDEN JA LUONNON PARISSA

Toiminnassamme korostuu tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoitteleminen leikin ja mielikuvituksen kautta. Rohkaisemme lasta eri tavoin ilmaisemaan ajatuksiaan ja mielipiteitään. Kielellisen kehityksen tukeminen yksilölliset tarpeet huomioiden on tärkeimpiä kasvatuksemme painotuksista.

Roolileikit, satujen maailma ja luova hassuttelu näkyvät toiminnassamme ympäri vuoden ja havainnoimme lasten kiinnostuksen kohteita eri ikäkausina. Luomme mahdollisuuksia lapsen luontaisille oppimistavoille myös liikunnan, taiteellisen kokemisen sekä luonnon ilmiöiden tutkimisen kautta.

Päiväkodissamme kohtaavat lapset ja perheet monista kulttuureista; tutustumme eri tapoihin ja juhliin - suomalaisia perinteitä unohtamatta.

PALAUTETTA PERHEILTÄ

"Kiitos ihanista ja tärkeistä Halikolovuosista: Lämpimästä, rakastavasta, arvostavasta ja huomioivasta kasvatuksesta. Näillä eväillä on hyvä jatkaa eteenpäin!"

Päiväkoti Halikolon

Päiväkoti Halikolo on avoinna joka päivä klo 7.00–17.00.

Hae päivähoitopaikkaa »

Ota yhteyttä »