Sateenkaarikodon yksityiset päiväkodit tarjoavat perhelähtöisiä ja kodinomaisia päivähoitopalveluja Turun ja Uudenkaupungin alueilla. Päiväkodeistamme Tiitiäinen sijaitsee Uudessakaupungissa, muut päiväkodit eri puolilla Turkua. Ruotsinkielistä päivähoitoa on tarjolla Daghemmet Lyckobo -päiväkodissamme. Ketunpesä-päiväkotimme sekä Tiitiäinen-päiväkotimme toimintaan kuuluu päivähoidon lisäksi esiopetus.

Päiväkotiemme ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta koostuu innokkaista varhaiskasvatuksen osaajista, jotka ovat sitoutuneet kehittämään päivähoito- ja varhaiskasvatustoimintaamme yhä eteenpäin. Pienryhmätoiminta ja omahoitajajärjestelmä korostavat lapsi- ja perhekeskeistä toimintaa sekä kodinomaista ilmapiiriä.

Tervetuloa tutustumaan päiväkodin toimintaan!

Onnistuneen päivähoidon edellytys on toimiva yhteistyö perheen ja päiväkodin välillä. Toivotammekin perheet tervetulleiksi tutustumaan ja osallistumaan päiväkodin toimintaan ja arkeen jo etukäteen, jolloin vanhemmat voivat arvioida toimintamme sopivuutta lapselleen ennen hoitosopimuksen tekoa. Alun tutustuminen helpottaa lapsen tuloa uuteen ympäristöön sekä käynnistää perheiden ja henkilökunnan välisen keskustelun. 

Päivähoitopaikan hakeminen

Päivähoitopaikan hakeminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Sateenkaarikodon yhteydenottolomakkeen avulla sekä täyttämällä Turun kaupungin tai Uudenkaupungin virallinen päivähoitohakemus.

Valitse perheellesi sopiva päiväkoti ja hae päivähoitopaikkaa »
Voit myös etsiä lähimmän päiväkodin »

Sateenkaarikodon yhteydenottolomake »

Turun kaupungin päivähoitohakemus »

Uudenkaupunkin päivähoitohakemus »