Lapsiperheiden kotipalvelu – Arjen tueksi

Lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu perheille tueksi erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Autamme ennaltaehkäisemään lyhytaikaisia arjessa esiintyviä riskejä tukemalla perhettäsi arjessa ja vanhemmuudessa kotona. Apua on mahdollista saada lastenhoidolliseen ja kasvatukselliseen tarpeeseen sekä kotitöiden tekemiseen ja niissä avustamiseen. Työntekijämme ovat alan koulutuksen saaneita ja työkokemusta löytyy muun muassa päiväkotimaailmasta. Tarjoamme kotipalvelua ainoastaan lapsiperheille.

Arjen tuki

Sateenkaari Koto Oy tuottaa lapsiperheiden kotipalveluja Turussa ja Raisiossa. Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia lapsiperheiden kotipalveluun. Palvelu on tulosidonnainen ja perheelle jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, usein kustannuksia ei tule ollenkaan.
Lapsiperheiden kotipalvelua voit myös ostaa itse maksavana asiakkaana.

Lapsiperheiden kotipalvelu apuna arjessa

Tiedustele kunnalta mahdollisuutesi saada lapsiperheiden kotipalvelua. Voit keskustella tarpeestasi myös esimerkiksi neuvolassa ja pyytää apua palvelun hakemiseen. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä meihin saadaksesi tarkempia neuvoja liittyen palvelun hakemiseen. Voit tiedustella palvelustamme soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Sari Varin

Vastaava ohjaaja
045 78752453

Hinnasto

Omavalvontasuunnitelma

Tästä linkistä on Turun tietoa lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelistä.

Esittelyssä Jonna


Hei! Olen Jonna. Olen työskennellyt monta vuotta lapsiperheiden ja lasten parissa, ensin varhaiskasvatuksessa ja nyt kotipalvelussa. Vaikka perheisiin mennään yksin, niin koen työtiimin arvokkaaksi ja tärkeäksi. Omaan perheeseeni kuuluu teini-ikäinen poika ja vapaa-aikana nautin kotoilusta sekä ystävien tapaamisesta.

Parasta lapsiperheiden kotipalvelussa on työn vaihtelevuus. Nautin siitä, että työssä on aitoja arjen kohtaamisia ja on oikeasti aikaa pysähtyä perheen pariin. Hienoa on, että voin mahdollistaa vanhemman levon tai vaikka rauhallisen hetken kotitöiden parissa. Konkreettisen avun antaminen hyvien keskustelujen lisäksi on minulle mieluista. 

Perheetkin ovat kaikki erilaisia ja on ihan mahtavaa, että saan tehdä töitä omana persoonana. Perheistä tulee tärkeitä ja on haikeaa, kun käynnit loppuvat. On kuitenkin hienoa, että olen saanut kulkea yhdessä jonkin aikaa ja perheen omat voimavarat kantavat eteenpäin.