Lapsiperheiden kotipalvelu – Arjen tueksi

Lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu perheille tueksi erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Autamme ennaltaehkäisemään lyhytaikaisia arjessa esiintyviä riskejä tukemalla perhettäsi arjessa ja vanhemmuudessa kotona. Apua on mahdollista saada lastenhoidolliseen ja kasvatukselliseen tarpeeseen sekä kotitöiden tekemiseen ja niissä avustamiseen. Työntekijämme ovat alan koulutuksen saaneita ja työkokemusta löytyy muun muassa päiväkotimaailmasta. Tarjoamme kotipalvelua ainoastaan lapsiperheille.

Arjen tuki

Sateenkaari Koto Oy tuottaa lapsiperheiden kotipalveluja Turussa ja Raisiossa. Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia lapsiperheiden kotipalveluun. Palvelu on tulosidonnainen ja perheelle jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, usein kustannuksia ei tule ollenkaan.
Lapsiperheiden kotipalvelua voit myös ostaa itse maksavana asiakkaana.

Lapsiperheiden kotipalvelu apuna arjessa

Tiedustele kunnalta mahdollisuutesi saada lapsiperheiden kotipalvelua. Voit keskustella tarpeestasi myös esimerkiksi neuvolassa ja pyytää apua palvelun hakemiseen. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä meihin saadaksesi tarkempia neuvoja liittyen palvelun hakemiseen. Voit tiedustella palvelustamme soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Sari Varin

Vastaava ohjaaja
045 7875 2453

Hinnasto

Omavalvontasuunnitelma

Tästä linkistä on Turun tietoa lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelistä.

Esittelyssä Siri

Moikka! Olen 23-vuotias Siri ja koulutukseltani lastenohjaaja. Olen työskennellyt lasten parissa päiväkodissa sekä kotipalvelussa. Vapaa-ajallani tykkään ulkoilla, nähdäystäviä sekä valokuvata luonnossa. Työssäni parasta on se, että saa keskittyä yhteen perheeseen kerrallaan ja auttaa perheen tarvitsemalla tavalla. Jokainen perhe ja tilanne on erilainen, joten työ on mukavan vaihtelevaa. Perheeseen yleensä kiintyy, varsinkin jos asiakkuus on pitkä. Lopetushetkellä olo on haikea, mutta on ollut hienoa nähdä perheen ilot ja surut sekä sen, että voimavarat ovat kasvaneet kotipalvelun myötä.

Lue tästä lisää kotipalvelun tiimistä!