Lapsiperheiden kotipalvelu – Arjen tueksi Turun alueella

Lapsiperheiden kotipalvelut ovat tarkoitettu perheelle tueksi erilaisissa elämäntilanteissa. Kotipalvelu toteutetaan aina suunnitellen yhteistyössä perheen kanssa. Autamme ennaltaehkäisemään lyhytaikaisia arjessa esiintyviä riskejä tukemalla perhettäsi arjessa ja vanhemmuudessa kotona. Apua on mahdollista saada lastenhoidolliseen ja kasvatukselliseen tarpeeseen sekä arjen toimintojen suorittamiseen ja avustamiseen.

Lapsiperheiden kotipalvelu apuna arjessaSateenkaari Koto Oy tuottaa lapsiperheiden kotipalveluja Turussa ja Raisiossa sekä lähiympäristössä. Tuotamme lapsiperheiden palveluita yhteistyökumppanina kunnille palvelusetelillä, ostopalveluna tai maksusitoumuksella. Asiakkaitamme ovat myös yksityiset yritykset ja perheet. Lapsiperheiden kotipalvelua voit myös ostaa itsemaksavana asiakkaana.

Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia muun muassa lapsiperheiden kotipalveluun. Uudistuneen sosiaalihuoltolain mukaan lapsiperheelle on siihen oikeus monessa tilanteessa. Varmista omat etuutesi kotikunnastasi. Vanhemmille jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, usein kustannuksia ei tule ollenkaan.

Ota yhteyttä neuvolaan, tiedustele kunnaltasi mahdollisuuksia lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteliin tai soita meille saadaksesi tarkempia neuvoja liittyen palvelun hakemiseen.

Arjen tuki

Perheeseen tulevat auttamaan alan ammattilainen perheen tarpeen mukaan. Tarjolla on myös monikulttuurista osaamista ja apua.

Voit tiedustella tarjoamistamme palveluista suoraan meiltä vaikka soittamalla, viestillä, WhatApp-viestillä tai sähköpostilla.

Sari Varin

Vastaava ohjaaja
045 78752453

Hinnasto

Arkisin 7.00-18.00, 38€ / h
Arkisin 18.00-22.00, 50€ / h
Lauantaisin 7.00-18.00, 50€ / h

 

Tästä linkistä on Turun tietoa lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelistä. Kotipalvelu on perheelle tulosidonnainen palvelu, jonka suuruuteen vaikuttavat perheen tulot ja perheenjäsenten lukumäärä.

Omavalvontasuunnitelma