Hanketyö: Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria hakusessa!

Sateenkaari Koto ry tekee töitä maahanmuuttaneiden perheiden kanssa sekä varhaiskasvatuspalveluissa että Opetuskodeissa. Perhelähtöisyys ja osallisuus ovat toiminnassamme toteutuvia arvoja. Noudatamme kestävän kehityksen ja elämäntavan periaatteita.

Haemme vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria osaksi Koto-palveluiden tiimiämme. Työskentelemme monikulttuuristen perheiden kanssa Turun seudulla. Työtehtäviisi kuuluu vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kehittämistyö yhdessä alueellisten toimijoiden kanssa.

Työ on määräaikainen hanketyö 1.3.2020-31.12.2022 Yhdessä oppien kohti tulevaa-Mentoritoiminta maahan muuttaneiden naisten voimavarojen ja vanhemmuuden vahvistajana 2020-2022 hankkeessa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla on kokemusta ryhmän ohjauksesta monikulttuurisessa toimintaympäristössä ja jalkautuminen lähiöihin on luontevaa. Arvostamme alueellista tuntemustasi ja -verkostojasi sekä aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistoimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat asiakaslähtöisen työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita. Omalla panoksellasi varmistat, että hankkeen kenttätyö etenee suunnitelmien mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.2.2020. minna.maanpaa@sateenkaarikoto.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja ohjaajan tehtävästä saat puhelimitse Minna Maanpää p. 045 7876 9443 

 

Lue lisää hankkeesta