Hanketyö: Työvalmentaja hakusessa!

Sateenkaari Koto ry tekee töitä maahanmuuttaneiden perheiden kanssa sekä varhaiskasvatuspalveluissa että Opetuskodeissa. Perhelähtöisyys ja osallisuus ovat toiminnassamme toteutuvia arvoja. Noudatamme kestävän kehityksen ja elämäntavan periaatteita.

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Haemme työvalmentajaa 1.2.2020 lähtien SIIVET – Maahanmuuttaneet naiset kohti työelämää sosiaalista osallisuutta vahvistamalla – hankkeeseen. Työntehtäviisi kuuluu käynnistää ja ohjata alueellisia työvalmennusryhmiä. Tukea maahanmuuttajanaisten joustavaa siirtymistä työelämään ja toimit työyhteisöissä kulttuurisovittelijana jalkautuen työpaikoille. Teet moniammatillista yhteistyötä alueen työllistymisverkostojen kanssa

Työ on määräaikainen hanketyö 2020-2021 ja työpiste sijaitsee joko Kaarinassa tai Raisiossa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.  Lisäksi sinulla on kokemusta työnhaku-tai työhönvalmennuksesta. Arvostamme alueellista työelämätuntemustasi ja -verkostojasi.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Omalla panoksellasi varmistat, että hankkeen kehittämistyö etenee suunnitelmien mukaan.

Kiinnostuitko?
Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.1.2020 minna.maanpaa@sateenkaarikoto.fi. Haastattelut pidetään keskiviikkona 22.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja työvalmentajan tehtävästä saat puhelimitse Minna Maanpää p. 045 7876 9443