Parempien päivähoitopalvelujen puolesta jo vuodesta 1998

Sateenkaari Koto ry on 1998 perustettu rekisteröity yhdistys. Toimintamme perusta on päivähoitopalvelujen tarjoaminen ja niiden kehittäminen. Uskomme, että uudenlaisella lähestymistavalla päiväkodista voi tulla monipuolinen ja perheiden erilaisiin elämäntilanteisiin vastaava perhekeskus.

Yhdistyksen perustajat ovat pienten lasten vanhempia ja isovanhempia, eri alojen vahvoja ammattilaisia, jotka haluavat vaikuttaa lapsiperheiden hyvinvointiin ja tarjota vaihtoehtoja perinteisille sosiaali- ja terveydenhuollon palveluille. Rakennamme yhdessä muiden vanhempien kanssa juuri meidän perheillemme sopivia palveluja.

Lasten kanssa toimiessa tarvitaan monenlaista tietotaitoa: tietoa leikistä ja laulusta, lapsen kasvun ja kehityksen tukemisesta, mutta tarvitaan myös hitunen puutarhuria, kokkia ja talkkaria. Yhdistämällä päivähoitoon perhetyötä, harrastuksia, virkistystä ja koulutusta saadaan lopputulokseksi yhteisöllistä soppaa, josta jokainen voi poimia omalle perheelleen sopivimmat sattumat.

Tule mukaan elämän seikkailuun yhdessä meidän kanssamme!